Tragédia: napokig ült anyja és öccse holtteste mellett egy kétéves kisfiú

bd
2015.10.07. 12:09

A hollywoodi North Fuller Avenue 1600-ba 2015. október 5-én hajnali háromkor hívta ki a rendőröket az egyik lakó, miután szomszédja, egy kétgyermekes anyuka egy ideje nem adott életjelet magáról, és a lakásból mindössze egy kisgyerek sírása hallatszott egy ideig, írja az LAist.

A rendőrök betörtek a lakásba, ahol Erika Tomassiannek, illetve egyéves fiának már csak a holttestét találták meg – az elhunyt nő másik gyereke, egy kétéves kisfiú viszont életben volt, bár elájult, és kiszáradt.

Az orvosszakértői vélemény szerint a nő és a kisbaba már két napja halott volt, amikor felfedezték őket, a kétéves gyerek pedig kétségbeesésében csak sírni tudott, segítséget hívni nem – végül a kiszáradástól ő is eszméletét vesztette.

Tomassiant korábban hörghuruttal kezelték, a nyomozás eddigi adatai szerint a betegség valamilyen szövődménye miatt omlott össze a szervezete, miközben kisebbik fiát etette. Mikor a nő összesett, az etetőszékbe szíjazott kisbaba valószínűleg félrenyelte az ételt, ettől fulladt meg.

Tomassian szomszédja azt mondta a KTLA5-nak, hogy az ausztrál nő öt éve költözött Los Angelesbe, és a közelmúltban fogadta örökbe a testvérpárt, Michaelt és a bátyját, Nathant.

A valószínűleg súlyos traumát szenvedett, de életben maradt kisfiú állapotáról és további sorsáról egyelőre nem közölt információt a rendőrség.