Mosópor-vásárlás közben tűnt el egy hatgyermekes anyuka a XII. kerületből

2015.10.08. 11:54

A 38 éves N. Magdolna Szilvia szombaton boltba indult Hajnóczy József utcai otthonából, hogy mosóport vegyen, de közben nyoma veszett, és azóta sem adott életjelet. Az asszonyt férje és hat gyermeke várja haza, a Velvetnek az anyuka öccse nyilatkozott.

Semmi előjele nem volt az eltűnésének, mi is értetlenül állunk a történtek előtt. Szombaton az édesanyjával ment bevásárolni a Fény utcai piacra. Utána már csak otthon jutott eszébe, hogy elfelejtett mosóport venni, ezért elindult a boltba. Próbáltuk hívni, de a telefonja ki van kapcsolva. Semmit nem tudunk róla

– idézte fel  a történteket a nő öccse, Németh Dáriusz, aki szerint a gyerekek már nagyon rosszul viselik édesanyjuk hiányát.

A családtagok később az anyuka fényképével kérdezősködtek a Fény utcai piacon, illetve a város több pontján, de senkit nem találtak, aki látta volna őt. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették, amit kérdésünkre a hatóság is megerősített: „a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2015. október 5-én körözési eljárást indított N. Magdolna Szilvia 38 éves budapesti lakos eltűnése miatt”. 

Az "Eltűnt emberekért – Megoszthatod nevű" Facebook csoportban is megjelent egy felhívás. Ebben azt írják, hogy a 162 centiméter magas, zöldesbarna szemű, barnásvörös hajú asszony az eltűnésekor fehér kabátot, kék kapucnis pulóvert, farmerszoknyát és fekete cipőt viselt.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es számon, vagy az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111.