C. Zoltán 2013. április 14-én egy vita hevében fojtotta meg szeretőjét, majd tárnoki házának alagsorában elásta és lebetonozta holttestét. A férfit a Budapest Környéki Törvényszék szerdán első fokon 10 év börtönbüntetésre ítélte.

A bíróság emberölésben és lőfegyverrel való visszaélésben találta bűnösnek C. Zoltánt. Legkorábban a 10 éves büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhat, de mivel 2014 januárjától előzetes letartóztatásában volt, ennyivel kevesebbet kell a rácsok mögött töltenie. Az ítélet szerint neki kell megtérítenie a felmerült 1 millió 525 ezer forintos bűnügyi költségeket is. 

A vádirat szerint a meggyilkolt nő évek óta szeretője volt a házas C. Zoltánnak, aki azzal hitegette, hogy elhagyja a feleségét, de ez nem történt meg. Emiatt vesztek össze a gyilkosság napján is. C. Zoltán a vita során egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta, és megfojtotta a nőt. Ezután a holttestét egy zsákba tekerte, megbontotta háza alagsorának betonaljzatát, elásta a holttestet, majd újra lebetonozta a földet. A férfi végül azon bukott meg, hogy a gyilkosságot követően egy tatabányai garázsban tartotta áldozata autóját, de nem fizette a bérleti díjat.