A kitetovált karú férfit pénteken este 21 óra körül gázolta el egy autó az 53-as számú főúton Pirtó, térségében. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a súlyosan sérült ismeretlen azonosításában – írta a police.hu.

A gázolás eddig tisztázatlan körülmények között történt. Csak annyit lehet tudni, hogy a férfi szabálytalanul, fényvisszaverő mellény nélkül sétált az úton. Mivel nem voltak nála azonosítására alkalmas tárgyak, a rendőrség egy felhívásban kért segítséget, hátha valaki felismeri őt.

Az ismeretlen férfi 170 centiméter magas, sovány testalkatú. Enyhén borostás, bajuszt visel. Szeme színe barna. Haja sötétbarna színű. A balesetnél rétegesen volt felöltözve: szürke színű kapucnis pulóvert viselt, ami alatt fekete, sárga, illetve kék-sárga színű, hosszú ujjú pulóver volt. Alsóruházata: kék színű farmernadrág, ami alatt bordó színű nadrágot hordott, valamint fekete színű félcipőt viselt. A karjain tetoválás találtató.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképen látható ruhaneműk és tetoválás alapján segíteni tud a sérült férfi azonosításában, hívja a 06-76-513-356 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.