Három-négy éves lehet az a kisfiú, aki hétfőn egyedül mászkált Miskolc belvárosában, írja a police.hu. Egyelőre a rendőrök sem tudják, kihez tartozhat és egyáltalán hogy került egyedül az utcára, szóval ha felismeri, segítsen!

UPDATE: A gyermek fotóját személyiségi jogaira való tekintettel eltávolítottuk.

A kisfiút tegnap kettőkor egy járókelő vette észre a Stadion utcában és azonnal szólt a rendőröknek. Feltűnt ugyanis, hogy a gyerek

teljesen egyedül mászkált.

Túl sok ruhát sem adtak rá. Fehér-szürke kockás, rövid ujjú ingben, sötétkék színű, narancssárga csíkos polár felsőben. Lila-fehér színű melegítőnadrágban és strandcipőben találták meg.

A Velvet információja szerint a kisfiú csak néhány szót ismer, ezért a rendőröknek és az orvosoknak rokonai, de még saját nevét sem tudta megmondani. Úgy tudjuk, jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek-Egészségügyi Központjában vigyáznak rá. 

A rendőrség viszont kéri, hogy aki a gyermekkel vagy annak hozzátartozójával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, hívja a 46/514-511/26-63 vagy 46/514-511/26-68-as telefonszámon az ügy előadóját, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es központi segélhívó telefonszámok valamelyikén.