Bár viszonylag hosszú, legalább 7 centis tűvel tüzdeli tele valaki a villamosok üléseit,  a legtöbb utas ezt már későn veszi észre. Egy 18 éves lány a tűszúrás miatt múlt vasárnap kórházba is került. Édesapja a BKK-nál reklamált, hogy csináljanak valamit a hülye vicc ellen. Már ha tudnak.

A lányom október 18-án délután szállt fel a Deák téren egy 47-es vagy 49-es villamosra. Sajnos egy olyan ülésre ült le, amelyikbe előzőleg valaki szintén beleszúrt egy vékony, 3,5 cm hosszú injekciós tűt, heggyel fölfelé, ami sérülést is okozott. Emiatt a lányomat a Szent László kórházba vittük, vért vettek tőle és kivizsgálják, nem kapott-e valamilyen fertőzést

– írta az apa.

Az ittlakunk.hu hétfőn is hasonló esetről számolt be. Szintén a 49-es villamos üléséből húztak ki egy tűt, akkor viszont nem sérült meg senki.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a BRFK-t, a BKK-t és a BKV-t is. A BKK azt írta, hogy kérdéseinkre majd a BKV fog válaszolni. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ügyben a BRFK V. és VII. kerületi Rendőrkapitányságára eddig nem érkezett bejelentés, feljelentés. A BKV válaszára még várunk.