Március elsején történt az eset Szegeden, a rendőrség most javasolt vádemelést több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt.

A hírhez nagyon nyomasztó képgalériát mellékelt a police.hu, az egyiket lejjebb görgetve láthatja, de ha kíváncsi a többire is, kattintson ide!

A képek története röviden ez: P. Sándor 2015. március 1-jén 18 óra 50 perc körül Szegeden,egy gyorsétterem mellett féltékenységből megszúrt egy 33 éves sándorfalvi lakost, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A megtámadott férfi segítségére sietett egy 24 éves kiskunfélegyházi lakos, ő a dulakodás közben földre került.

A gyanúsított ezután megpróbálta szívtájékon szúrni,

miközben azt kiabálta, hogy megöli mindkettejüket.

P. Sándor azért nem tudta megszúrni a földön fekvő embert, mert a másik megtámadott ember ellökte a kést tartó kezét. A 24 éves gyanúsított ezután elmenekült a helyszínről. P. Sándor 2015. március 2-án feladta magát a rendőrségen, miután értesült arról, hogy a nyomozók országszerte keresik.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrség befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Csongrád Megyei Főügyészségnek.