Idősotthonban ölte meg az anyját, aztán magával is végzett

2015.10.31. 11:32

Az ABC News szerint a 62 éves George Buller III a New Jersey állambeli Voorhees idősotthonában látogatta meg édesanyját, a 85 éves Andree Buller-t. Szemtanúk szerint együtt ebédeltek az intézmény menzáján, de ekkor még láthatóan semmilyen konfliktus nem volt közöttük. A férfi egy órával később kezdett lövöldözni.

George Buller az ebédet követően kiment az autójához. Valószínűleg ekkor vette magához a fegyverét. Ezután egyből az anyja szobája felé vette az irányt, ahol egyetlen feljövéssel végzett az asszonnyal. A durranást a dolgozók is hallották, ezért egyikük rögtön berohant a helyiségbe. A férfi pont ebben a pillanatban fordította maga ellen fegyverét. A lövöldözést miatt az intézményt kiürítették, de másnak szerencsére nem esett baja.

A rendőrség szerint George Buller korábban is látogatta az anyját. Arra egyelőre nem jöttek rá, hogy mi lehetett az indítéka.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.