Jogerősen négy év börtönre ítélték Zs. Rajmundot, aki 2013-ban Sopronnál kiakadt egy másik autósra és a vita hevében egy gumikalapáccsal fejbevágta. A férfi elvesztette eszméletét és az arccsontja is összetört. A Kisalföd cikke szerint a Győri Ítélőtábla lényegében helyben hagyta a Győri Törvényszék döntését, hiába hivatkozott Zs. Rajmund arra, hogy jogos védelmi helyzetben követte el tettét. 

Zs. Rajmund kezdő sofőr volt, aki tizenháromszor bukott meg a vezetési vizsgán. 2013 júniusában tétovázott az egyik soproni gumijavítónál, indexelt, de nem hajtott balra. A mögötte haladó sofőr végül kikerülte és rádudált. Először megálltak egy helyen és összeszólalkoztak.  A kocsiból kibányászott gumikalapáccsal Zs. Rajmund a szeme alatt találta el a mögötte álló férfit, majd szembefordult vele és orrnyergére sújtott. Végül otthagyta, és a sértett hívott mentőt, amikor magához tért. A férfi az ütés következtében a szakértő szerint elvesztette a szaglását.

Zs. Rajmundot életveszély okozó testi sértés miatt négy évre ítélték, és a németországi orgazdaság miatt kiszabott felfüggesztett büntetésnek végrehajtását is elrendelték. Az eddig előzetesben töltött idővel számolva 2 évet és 4 hónapot kell még börtönben töltenie.