Az USA Today szerint a 33 éves William Hudson a texasi Palestine közelében rendezett durva vérfürdőt: egy nővel, négy férfival és egy kisfiúval végzett. A mészárlás egyetlen túlélője a 63 éves Cynthia Johnson volt, aki csak azért maradt életben, mert el tudott rejtőzni előle. A hatóságoknak egyelőre fogalmuk sincs, hogy mi lehetett a tettes indítéka. 

Cynthia Johnson maga is megsérült, de vasárnap reggel sikerült meglógnia a gyilkos birtokáról, majd a 911-es segélyhívó számon kért segítséget. A rendőrök először két áldozat, egy férfi és egy nő holttestére bukkantak rá egy lakókocsiban, a William Hudson házának szomszédságában lévő kempingben. A négy másik férfit először eltűntként keresték, de később őket is holtan találták egy tóban, a feltételezett gyilkos birtokán.

"Sokan közülök családtagok, különféle rokonságban állnak egymással. Nem erről a területről származnak" 

– közölte az áldozatokról Greg Taylor seriff, aki szerint ilyen durva gyilkosságsorozatra eddig még nem volt példa az állam történelmében.

Az elhunytak közül mostanáig négy embert azonosították: a 40 éves Hannah Johnson-t és párját, a 46 éves Thomas Kampet, az asszony 76 éves édesapját, Carl Johnsont, valamint 6 éves kisfiát, Kade Johnsont. Rajtuk kívül Thomas Kamp két idősebb korú gyermeke vesztette életét, a túlélő pedig Carl Johnson felesége volt. Az is kiderült, hogy a családtagok Thomas Kamp telkén kempingeztek, ami közvetlenül William Hudson birtoka mellett fekszik.

A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy a gyilkos miként ölt. Csak annyit lehet tudni, hogy a lakókocsiban megtalált két embert valószínűleg lelőtték. William Hudson állítólag semmiféle kapcsolatban nem volt az áldozatokkal, és az indítéka sem világos.

A férfit első körben egyrendbeli gyilkossággal vádolták meg, illetve 2,5 millió dollárt óvadékot szabtak ki rá. Neki egyébként már meggyűlt a baja a törvénnyel, néhány héttel ezelőtt egy támadás miatt vették őrizetbe.