Legalábbis a Facebook-profilja alapján. A DailyMail nemes egyszerűséggel csak „baby-face”-nek, azaz babaarcúnak nevezi a párizsi mészárlások egyik elkövetőjét, a francia állampolgárságú, marokkói születésű, Belgiumban élő Bilal Hadfit, és ezzel a jelzővel a férfi profilképe alapján könnyen egyet lehet érteni. A három öngyilkos merénylő közül valószínűsíthetően ő volt a második, aki a francia-német meccs alatt, a Stade de France-nál felrobbantotta magát.  

 A közösségi médiában magát csak Billy du Hoodnak, azaz Csuklyás Billynek nevezte, feltöltött képein pedig hol egy AK-47-es fegyverrel pózol, hol pedig koktéllal a kezében sütteti a hasát. Az egyik fotón, ahogy ő írta, „kis testvéreivel”, arcukat takaró csuklyával szerepelnek.

Facebook-oldalára egy Bellingcat nevű újságírócsoport talált rá, amelynek alapítója, Elliot Higgins (aki arról híres, hogy a szíriai háborúból Brown Moses álnéven tudósított) a Vocativ-nak elmondta, hogy először csak erős hasonlóságokat véltek felfedezni a sajtóban megjelent kép és a férfi Facebook fotói között, de aztán Hadfi közösségi oldalán keresztül rátaláltak egy másik támadó egyik rokonára is. Barátai, Bilal Hadfi üzenőfalára ilyen üzeneteket írtak a halálát követően:

„Testvér! Soha nem fogjuk elfelejteni, hogy Allah megmutatta neked a Paradicsomba vezető utat. Insha'allah!"

Egy másik ismerős azt írta, Hadfit a szomszédból ismerte:

Jószívű, de agymosott fiú volt, aki nem tudott volna megölni senkit, mielőtt külföldre ment.

Egy belga terrorszakértő, Guy van Vlierden elmondta, hogy a mindössze 20 esztendős Hadfi már korábban Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az ISIS-hoz. Ezt a Charlie Hebdót ért merényletet követően, egy héttel később tette meg, ugyanis nézetei és egyre erősödő radikális megnyilvánulásai miatt a hatóságok látókörébe került. Szíriában Abu Moudjahid Al-Belgiki (lefordítva: a belga dzsihádista atyja) és Bilal Al Mouhajir néven ismerték.

Hadfi egy évvel később már egy Kalasnyikovval a kezében pózolt egy mobillal készített fotón. A férfi profilja, amit azóta archiváltak, 2011-es. 2013. november 23-án egy olyan fényképre cserélte Facebook-háttérképét, amelyen kapucnis férfiak egy csoportja egy rendőrautót rongál meg. Ehhez Hadfi annyit fűzött hozzá, hogy „Nique La Police!”, vagyis

”Rohadjon meg a rendőrség!”
 

Csupán két héttel később a profilképét egy fegyverkészletről készült fotóra cserélte: volt köztük sörétes puska, félautomata pisztoly és hangtompítóval felszerelt kézifegyver is.

Hadfi az iskola utolsó évében kezdett el komolyabban érdeklődni a politika iránt, és ez volt az az út, amin elindult, majd aminek végül a Stade de France-i robbantás vetett véget. Lemondott a zenehallgatásról, mondván, az haramnak számít, tehát tiltott dolog, majd kifejezte szimpátiáját a Boko Haram nigériai iszlámista terrorcsoport iránt, majd idén januárban hangot adott annak, hogy kifejezetten egyetért a Charlie Hebdót ért vérfes támadással, mivel az újság a vallását sértetette meg. Ezt az információt tanárnője, Sara Staccino erősítette meg a Radio One-nak adott interjújában, aki hozzátette azt is, hogy hiába próbált másokat figyelmeztetni a férfi gyanús viselkedésére, süket fülekre talált, és egy héttel később Bilal Hadfi már az ISIS tagja volt.

Amikor visszatért Szíriából, a belga hatóságok hamar a nyomára bukkantak, viszont hasonló gyorsasággal szem elől is tévesztették.

A Wall Street Journal szerint egy Zouheir nevű biztonsági őr próbálta visszatartani az első öngyilkos merénylőt a párizsi stadionba való bejutástól, aki erre reagálva aktiválta mellényét, ami tele volt robbanóanyaggal és csavarokkal. Három perccel később Hadfi ugyanígy cselekedett, aztán a harmadik merénylő a közeli Mc'Donalds-nál robbantotta fel magát.