A francia ügyészség megerősítette, hogy meghalt Abdelhamid Abaaoud, a terrortámadás fő szervezője a Saint-Denis-i rendőrségi rajtaütés közben halt meg. A férfit az ujjlenyomata alapján azonosították – írja a France24. Az Independent azt tette közzé, hogy a nyolc támadó egyike sem a menekültekkel érkezett Európába:

mindannyiuknak Európai Uniós útlevele volt. Franciaországban és Belgiumban nőttek fel, többen az EU-ban születtek. 

A november 13-i párizsi terrortámadás után hat nappal a francia miniszterelnök, Manuel Valls bejelentette, hogy fennáll a vegyi és a biológiai fegyverek veszélye. Eközben Belgiumban, Brüsszelben és környékén embervadászat zajlik a 26 éves Salah Abdeslam fegyveres támadó ellen. A belga államügyészség szóvivője, Eric Van Der Sypt azt nyilatkozta, keresik azokat az ingatlanokat és az embereket is, amik és akik az öngyilkos merénylőhöz, Bilal Hadfihoz kapcsolódhatnak. Bilal Hadfi a Facebookon a terrorista merénylet tagjaival kapcsolatban állt, a 20 éves merénylő a stadionnál robbantotta fel magát. A hatóságok több helyszínen is razziáznak Belgiumban. 

A Dailymail közzétette azt a videofelvételt, amin a párizsi terrortámadás egyik helyszínén, egy 11. kerületi párizsi étteremnél történt lövöldözést mutatja meg. A felvételeket az étterem biztonsági kamerái rögzítették, látható, hogyan próbálnak a vendégek túlélni, és az is, ahogyan az egyik merénylő fegyverrel a kezében sétál a terasz előtt, majd golyózáport zúdít az étteremre. A legsokkolóbb, hogy a támadó a fegyverével odalép a földön megbújó nőhöz, és le akarja lőni, de a fegyvere beragad, így továbbmegy. A lap szerint a 26 éves belga férfi, Salah Abdeslam a fegyveres a támadó a felvételen. Az Index percről percre közvetítését itt követheti végig.

A France3 információi szerint a 26 éves belga férfi egy ezüst színű Citroën Xsarával menekülhetett el. Egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg, hogy a Saint-Denis kerületben zajló rendőri akcióban a merénylőkkel végeztek-e vagy sem. A holttestek állítólag annyira szétroncsolódtak, hogy az azonosításra még várni kell.