Az interneten nézte ki és rendelte meg magának

S. László azt a 24 éves lányt, akinek a holttestét pénteken délelőtt találták meg az M0-s vecsési lehajtójánál – értesült a Velvet megbízható forrásból. 

A 38 éves férfit szombaton este fogták el Albertirsán, csévharaszti házában még vasárnap éjjel is a nyomokat rögzítették, hétfőn pedig az egész utcát lezárták, csak hogy S. László lépésről lépésre mutathassa meg a nyomozóknak hogyan végzett a fiatal lánnyal. 

Vezetőszáron kísérték be a családi házba, ahol egy guminőn kellett felidéznie, mi történt.

A  házból a férfit aztán a 4-es útra vitték, de először még nem ahhoz a lehajtóhoz, ahol F. Anettet megtalálta egy autós. A 26. kilométer közelében szállították ki S. Lászlót a rendőrautóból, valószínűleg azért, mert ezen a részen dobhatott el valamit, ami később fontos szerepet játszhat a nyomozásban.

Csévharaszton sokan csak ma tudták meg, hogy az egyébként teljesen normális és átlagos életet élő férfit gyanúsítják a gyilkossággal.

Normális, dolgos szülők, normális dolgos gyereke. Üllőn dolgozott, és sokáig egy kapcsolata is volt, de a nőt fél éve nem nagyon láttuk a környéken

– mondta a férfi egyik neve elhallgatását kérő szomszédja.

Telefonon elértük S. László ügyvédjét, Szatmári Sándort is, de kérdéseinkre nem akart válaszolni. A Pest Megyei Főügyészség szóvivőjétől úgy tudjuk, hogy a bíróság kedden délután dönt a férfi előzetes letartóztatásáról.