A floridai rendőrség a lakosság segítségét kérte, hogy a képen látható nőket azonosítsák. Egy rejtélyes videó jutott a birtokukba, most próbálják megtalálni a lehetséges áldozatokat,

biztonságban vannak-e, élnek-e egyáltalán, mi történt velük.

Bár a nyomozás részleteiről nem tudhatunk sokat, nyilván nem véletlenül keresik az eszméletlen, talán bedrogozott nőket, akiket valaki felvett. 2011 előtti fotókról van szó, több esetben kifejezetten nehéz a kapcsolatfelvétel. Páran meglettek, kihallgatták őket, de a rendőrség továbbra sem árulta el, ki és miért fotózta le a lányokat. 

Többek között a News13 hozta le, hogy egy floridai rendőrfőnökkel, David Ogdennel az élen nyomoznak a nők után. Ami eddig biztos, hogy a rendőrség tulajdonában van egy videó, amin az ismeretlenek szerepelnek. Nyomozást indítottak, és egyenként igyekeznek megtalálni az összes feltételezett áldozatot.

Nem tudjuk, hogy megsérültek-e a nők, nem tudjuk, hogy biztonságban vannak-e. Hogy őszinték legyünk, abban sem vagyunk biztosak, hogy életben vannak. Az egyik legnagyobb félelmünk, hogy olyan régi ügyekről van szó, hogy van, aki már nincs is életben. 

– nyilatkozta Odgen a nyomozás kezdeti szakaszában. December második hetében derült ki, hogy a Facebook segítségével próbálják összerakni a sztorit, azóta szerencsére többen is meglettek, halottakról egyelőre nincs hír. 

Az ijesztő fotók 2011 előtt készülhettek. Azt se árulták el, hogy alszanak a nők, eszméletlenek, vagy bedrogozták őket. David Odgen folyamatosan tájékoztatja az embereket, kik azok, akiket továbbra sem találnak, hogy áll a nyomozás, vagyis a tömegre tartozó információkat osztja csak meg, de ez is több a semminél. Még mindig titok, mi a fene történt.

Ki és miért videózta le a nőket kiütve?