Csillagfény, a barna póni és hűséges társa, Villám, a fekete racka juh vasárnap este használta ki a helyzetet és lógott meg domonyvölgyi rezidenciájukról. Hatéves gazdájuk ugyanis nyitva felejtette a kertkaput, a páros pedig úgy döntött a biztos jövő helyett a bizonytalan szabadságot választja. Csakhogy gazdáik odáig vannak értük, és szeretnék visszakapni az állatokat. NAGYON.

A póniék egyébként Egres Katinka színésznőhöz tartoznak és ma reggel már tűvé tette értük a környéket, egyelőre hiába. Pedig szinte biztos, hogy Villám és Csillagfény valahol együtt vannak.

„Egymás nélkül egy lépést sem tesznek. A póni csikó a „gyere″ hívószóra bárkihez odamegy, a racka pedig követi. Mindketten nagyon szelídek és érdeklődők″

– mondta a Velvetnek Egres Katinka.

A család annyira elszánt, hogy még a speciális mentőknek is szóltak, csak hogy megtalálják Villámot és Csillagfényt. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csapata éppen most fésüli át a környéket hőkamerákkal.

Terepjárókkal indultunk el, mert így a megközelíthetetlen területeket is át tudjuk nézni. A rossz időjárás és látási viszonyok miatt hőkamerákat is hoztunk, ezekkel nagyobb távolságokra is ellátunk

– mondta Balázs László, a kutató-mentő szolgálat vezetője.

Addig is, ha esetleg lát egy fekete racka juhot egy barna pónival, vagy csak egy juhot póni nélkül, esetleg egy pónit juh nélkül Domony, Gödöllő- Máriabesnyő, Vácegres, Veresegyház, Erdőkertes környékén, szóljon nekünk, vagy a családnak! A becsületes megtaláló nem marad jutalom nélkül!