Halálra fagyott az eltűnt countryénekes

bd
2016.01.05. 13:28

Craig Strickland és barátja december 27-én indultak kacsavadászatra, és bár ők viccnek szánták, hogy talán vissza sem térnek, és ezt a Twitterre is kiírták, a dolog valóra vált.

Barátja, Chase Morland holttestét már másnap felfedezték, de mivel Strickland kutyája élve került elő, a hozzátartozói még reménykedtek a csodában.

Több napos keresés után végül hétfőn reggel Strickland megfagyott holttestére is rábukkantak, az Oklahoma-Kansas államhatártól délre, írja a Daily Mail.

Felesége, Helen Strickland is megerősítette a hírt Twitter és Instagram oldalán, ahol részleteket is írt a countryénekes halálának valószínűsített körülményeiről.

Craig was found today. We can finally rest knowing that he is at Home in Heaven with his Father. The night of the accident he had fought his way out of the water and up a hill before the stages of hypothermia set in. He experienced no pain in his final moments and simply felt like he was falling asleep. They found him lying in the shape of a cross looking up to his Father. Thank you to every single person who prayed for him and our family during this time. There was not a more peaceful way for him to go into the arms of our Lord, and I know your prayers had a role in making that happen. I know he saw Jesus at that moment when he laid down and walked arm in arm with Him into a better Everlasting Life. I love you with all my heart Craig Michael. #craigstrickland

A photo posted by Helen Wisner Strickland (@helenelizabethstrickland) on

Eszerint Strickland - miután csónakjuk felborult - még kimászott a vízből, és felküzdötte magát egy magaslatra, mielőtt a hipotermia beállt volna szervezetében. Felesége szerint nem voltak fájdalmai, és azt is fontosnak tartotta megosztani, hogy a férfi teste kereszt alakban, az égre nézve fagyott meg.