Az argentin hatóságok letartóztattak egy férfit, aki a vádak szerint 22 éven keresztül terrorizálta a saját lányát. A most 56 éves Domingo Bullicio akkor kezdte zaklatni az akkor 15 éves Antoniát, amikor felesége elhagyta. 

A most 37 éves  lánya kereste fel a rendőrséget és mesélte el a történetét. Akkor sikerült Bullicionak meglépnie a rendőrök elől, de egy hónapos hajsza után elfogták a férfit. 

A lánya mesélt a borzalmakról. Elmondta, hogy már 9 éves korától zaklatta az apja. "Attól a perctől kezdve, hogy elhagyott minket az anyám, én lettem az apám felesége" - mondta az újságíróknak. Rendszeresen verte a lányt, aki a szomszédokkal sem állhatott szóba. Apja azzal is megfenyegette, hogy megöli, ha bárkinek mond bármit. De a nő megpróbáltatása nem ért véget a szabadulásával. 

Féltem a saját és a gyermekeim életét, mert az apám testvérei halálosan megfenyegettek, hogy vonjam vissza a vádakat. Nem hiszik el, ami történt. Én viszont azt akarom, hogy a börtönben rohadjon meg

- mondta a nő, aki állítja, hogy többször a gyerekek előtt erőszakolta meg őt az apja. A hétfőn kezdődő tárgyalás során DNS-vizsgálattal döntik el, hogy valóban a férfi-e a gyerekek apja. 

Az esetet sokan az ausztriai Joseph Fritzl esetéhez hasonlítják, aki 24 évig tartotta az amsretteni házában a pincében lányát, akitől 7 gyereke is született.