Egy budapesti férfi még január 3-án könyörögte be autójába volt barátnőjét, akit aztán Gyömrőig vitt, írja a Zsaru Magazin.

Útközben végig veszekedtek és a férfinak annyira elege lett, hogy kiszállította a nőt kocsiból és arra kényszerítette, hogy teljesen levetkőzzön. A meztelen nővel aztán a saját sírját kezdte ásatni, de a fagyos föld miatt ez jóval bonyolultabb volt.

A nő sírása meghatotta a férfit és megengedte, hogy felöltözzön, de ezután vascsövet és macsetét vett elő a csomagtartóból, azokkal ütöttet volt párját 

– mondta Kemény Balázs, zsázados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különleges ügyek alosztályának kiemelt fővizsgálója.

Miután Cs. Gábor még összerugdosta és felpofozta volt barátnőjét, visszaültette a kocsiba és hazavitte. A 31 éves nő azonnal feljelentette a férfit, akit a rendőrök őrizetbe vettek, ahol aztán öngyilkos akart lenni, de még sikerült megmenteni.

Cs. Gábor ellen aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének, szexuális erőszak bűntettének és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.