Késes trafikrablót keres a rendőrség

2016.01.30. 11:45

A férfi pénteken este rabolta ki a zalaegerszegi Zrínyi utcában lévő dohányboltot. Egy késsel fenyegette meg az alkalmazottat, majd a több százezer forintos bevétellel elmenekült. A rendőrség egy felhívásban keresi az elkövetőt, akiről egy térfigyelő kamerás felvételt tettek közzé.

trafik
Fotó: Police.hu

Ennek alapján mondjuk nem lesz könnyű felismerni, hiszen a 25 év körüli, nagyjából 165 centiméter magas, vékony testalkatú, kopasz férfi egy fekete maszkot viselt. A tettes ruházatáról még annyit lehet tudni, hogy fekete hosszú ujjú póló, fekete melegítőnadrág és szürke-lila színű munkavédelmi kesztyű volt rajta.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekmény körülményeivel vagy az elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen illetve telefonon a 06-92/326-850-es számon vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.