A 28 éves Floridai testnevelés-tanárnőt, bizonyos Dionne Younce-t felfüggesztették, miután nyilvánosságra került, hogy olyan képeket küldözgetett magáról a diákjainak, amelyek egyáltalán nem tartoznak a tanári munka hatáskörébe, sőt. Állítólag a fotókon meztelenül pózolt, így nem csoda, hogy a rendőrség vizsgálatot indított ellene.

A tornatanárnőt, aki egyébként az iskola női súlyemelőcsapatának edzője is egyben, jelen pillanatban azzal vádolják, hogy legalább három diákjával viselkedett nem éppen az elvártaknak megfelelően, vagyis szexuális értelemben „illetlenül". Az Allen D. Nease középiskolában tanuló diákok egyhangúlag állítják, hogy mindannyian rendszeres üzenetváltásban voltak Younce-szal, aki elkezdte követni őket Twitteren, Instagramon és Snapchat-en is. (A Snapchat az Instagramhoz hasonló videó- és fotómegosztó alkalmazás okostelefonra.)

Az egyik tanuló vallomásában hozzátette, hogy a tanárnővel folytatott bensőségesnek mondható kapcsolata először enyhe flörttel kezdődött, ami később szexuális értelemben „elharapódzott”, és odáig fajult, hogy meztelen képeket küldözgettek egymásnak.

Négy másik diák mellett – akiknek sem a nevét, sem a korát nem hozták még nyilvánosságra – két főasszisztenst is említenek a jelentésekben, tehát Younce széleskörű kapcsolatrendszert kívánt kiépíteni erotikus üzenetváltások révén.

Chuck Mulligan, a Saint John's Megyei seriff hivatalának szóvivője azt mondja, hogy egyelőre csak az a tény biztos, hogy a tanárnő nem megfelelő módon kommunikált a diákjaival. Átadták az ügyet a Special Victims Unit-nak, vagyis a speciális áldozatokkal foglalkozó egységnek, amely arról dönt majd, hogy a fent említettekkel a tanárnő és diákjai megszegtek-e bármiféle büntetőjogi szabályt. Dionne Younce-t fajtalansággal vagy kéjvágyó magatartással vádolhatják meg. 

Annak érdekében, hogy az ember kényelmesen követni tudja az eseményeket, egy Facebook-oldalt is létrehoztak Dionne Younce ügyével kapcsolatban.