Mint arról a Velvet elsőként beszámolt, a rendőrnő kedden Budapesten, a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában lőtte fejbe magát és kisfiát. A Bors szerint az áldozatokra a rendőrnő édesanyja talált rá, két órával a gyilkosság után.

Az asszony sokkos állapotban kopogott be a szomszédokhoz, hogy kissé rendbe hozza magát. Ekkorra már ellepték a környéket a rendőrautók, mentő is érkezett, de sem a rendőrnőn, sem a gyermekén nem lehetett már segíteni.

Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot

– mondták a környékbeliek.

A lapnak telefonon sikerült utolérnie a megtört apát, akiről megírtuk, körzeti megbízottként dolgozik a XVIII. kerületben.

"Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal" 

– közölte a férfi.

Update: 

A tegnapi napon egy, a BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó rendőr – az elsődleges adatok alapján – szolgálaton kívül, a lakóhelyén maroklőfegyverrel lelőtte kisfiát, majd önmagával is végzett. A cselekmény helyszínén ügyészi részvétellel zajlott helyszíni szemle a hajnali órákban fejeződött be. Az elkövetés körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztálya vizsgálja. Kegyeleti okok miatt az esettel kapcsolatban ennél részletesebb tájékoztatás nem adható

– közölte az esettel kapcsolatban a Központi Nyomozó Főügyészség.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.