Egy philadelphiai lánnyal nagyon csúnyán elbántak az iskolájában. Diáktársai megverték, és le is videózták, ahogy a hajánál fogva ráncigálják a padlón. 

Az eset január 27-én történt: pár iskolatársa egyszerűen körbeállta a 16 éves Miát, és konkrétan eszméletlenre pofozták, rugdalták. Azt mondja, 

nagyon nem oké, hogy 4, nála jóval nagyobb lány csak azért bántja, mert nem szimpatikus nekik, és azzal, hogy bezárták az iskola zuhanyzójába és ott eszméletlenre verték nem csak testileg, de lelkileg is megkínozták.

Mia nem tud, vagy nem akar bosszút állni, de megfogadta: a történtekről készül videót minden nap posztolja, amíg nem lesz vége az ilyen bántalmazásoknak.

Stop the bullying!! #teammiaPlease help us make this video go viral this is not ok and it's time to take a stand!!!STOP THE BULLYING #teammia

Posted by Nena Bella on Sunday, 31 January 2016

A videón szereplő egyik lányt azóta súlyos bántalmazásért le is tartóztatták. A történetnek persze van egy másik oldala is. 

Az egyik lány, aki Miát terrorizálta azt nehezményezi, hogy az bezzeg nem kerül fel a netre, ahogy a pofozkodás és hajtépés előtt a lány (Mia) megfenyegeti őt, vagy amikor kineveti és a háta mögött pletykálkodik róla.

Szerinte Mia volt, aki terrorizálta, nem fordítva.

A legszebb az egészben az iskola elhatárolódása az ügytől

Szerintük a videón látottak nem nevezhető erőszakoskodásnak, de jobb lenne, ha az érintettek az iskola területén kívül vitatnák meg ezt a dolgot.

 Via: nydailynews