Úgy tűnik, hogy valaki a tavalyi kakifantom nyomdokaiba lépett. A különbség csak annyi, hogy az illető nem szarral, hanem pisivel támad. A nyílt utcán vizeli le mit sem sejtő áldozatait – számolt be a bumm.sk.

Az egyelőre ismeretlen tettes először pénteken csapott le, és azóta már négy nőt és két kislányt terített be pisijével a szlovák fővárosban. A rendőrség személyleírása alapján a delikvensről annyit lehet tudni, hogy egy nagyjából 180 centiméter magas, 30 év körüli férfi, aki jellemzően sötét, kapucnis ruhákba bújva valósítja meg a garázdaságnak minősülő vizelést.

A rendőrség egy felhívásban kérte a pisifantom áldozatait, illetve az esetleges szemtanúkat, hogy haladéktalanul jelentkezzenek, ezzel elősegítve a tettes mielőbbi kézre kerítését. A 444.hu az eset kapcsán elemlékeztetett, hogy a várost tavaly egy kakifantom tartotta rettegésben. Martin M., aki amúgy a szlovák hadsereg vezérkari főnök második helyettesének fia, 2015 áprilisában kezdett garázdálkodni. Szaros kézzel kent össze nőket, és ezt egészen novemberi elfogásááig folytatta.