Update: A Velvet meg nem erősített információja szerint egy férfi a kocsiban megölhette barátnőjét és magukra gyújtotta az autót. Kerestük a BRFK sajtóosztályát, ahol későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Update2: Értesülésünket a BRFK megerősítette. A Velvethez eljuttatott válaszukban azt írják, hogy a gyanú szerint P. István megölt egy budapesti nőt, ezt követően magával is végzett. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Update3: A férfi Facebook adatlapja szerint készülhetett a gyilkosságra és az öngyilkosságra. 

Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek

– az üzenetet 0 óra 31 perckor írta.

A rendőrség 0 óra 53-kor kapta a riasztást, hogy ég egy autó és néhány perccel később a tűzoltókkal értek a Késmárk utcába.

P. István korábban a fővárosban volt tűzoltó, az utóbbi időben pedig buszvezetőként dolgozhatott.

Két szénné égett holttestet találtak abban az autóban, ami pénteken éjjel gyulladt ki a XV. kerületi Késmárk utcában. Információnk szerint a testek annyira elszenesedtek, hogy először a nemüket sem tudták azonosítani.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől, Kisdi Mátétól megtudtuk, hogy a tüzet a fővárosi tűzoltók két vízsugárral oltották el.

A police.hu azt írja, hogy a rendőrök a helyszínen a szükséges intézkedéseket és eljárási cselekményeket megtették, helyszíni szemlét és halottszemlét tartottak. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.