A warwickshirei Bethany Hill szörnyű kínokat élhetett át a halála előtt. A Daily Mail szerint a nyaka tele volt sebekkel, ráadásul családja úgy tudja, hogy gyilkosai fehérítőszert itattak vele. 

A megkínzott lányra szerdán este bukkantak rá Stratford-Upon-Avonban lévő otthonában. A helyszínre rövid idő alatt kiérkeztek a mentők, de már csak a halálát tudták megállapítani.

Az egyik családtagtól tudom, hogy Bethnek fehérítőt öntöttek le a torkán. Nem akarom elhinni, hogy ez tényleg megtörtént. Csak azt akarjuk, hogy a tettesek elnyerjék méltó büntetésüket

– mondta el az áldozat egyik barátja.

A rendőrség kordonnal vette körbe a lány otthonát, ahol hosszasan helyszíneltek, majd egy másik címen is ellenőrzést tartottak. A gyilkossággal összefüggésben két fiatalt vettek őrizetbe, de indítékukat egyelőre nem közölték. A 20 éves Jack Williams és a 22 éves Kayleigh Woods elsőként hétfőn jelenik meg a bíróság előtt. Meghallgatásuk után újabb részletek derülhetnek ki az esetről.

A rendőrség a legmélyebb részvétét fejezi ki Bethany családjának, akik azt kérték, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ezekben a nehéz időkben

– közölte a rendőrség.

A lány barátai egy emlékoldalt hoztak létre a Facebookon Bethany számára, ahol a lehető legkeményebb büntetés kiszabását követelték a tettesekre. 

"A börtön túl jó nektek"
 

– írták az egyik posztban.