A Velvet értesülései szerint ipari kamera is rögzítette a kedd esti, budapesti késelős gyilkosságot. Amint arról beszámoltunk, a feltételezett elkövető és társa ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség. 

A police.hu írta meg, hogy 2016. február 9-én 20 óra 30 perc körül egy ismeretlen tettes többször is megszúrt késsel egy középkorú férfit a XVIII. kerületben, a Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél.

Úgy tudjuk, a gyilkosság előtt a gyanúsított és az áldozat összeverekedett, majd a BMW-s férfi késsel többször megszúrta áldozatát. A sérült férfi egy közeli utcába menekült, a gyanúsított azonban követte, és tovább szurkálta, melynek következményeként a férfi végül elhunyt. Mint megtudtuk, a feltételezett elkövető ezután elment a közelben álló autójáért, és megpróbálta BMW-jébe tuszkolni áldozatát. Hogy akkor a férfi még életben volt-e, nem tudni.

Az esetet egy közeli üzlet ipari kamerája rögzítette, a felvételeket – úgy tudjuk  átadták a rendőrségnek. Meg nem erősített információink szerint a gyilkosságnak szemtanúja is volt, szintén egy közeli bolt alkalmazottja láthatta a bűntényt. Mint megtudtuk, a gyanúsított szülei alig 5 percre laknak a gyilkosság helyszínétől, fiuk néha náluk aludt. A férfi egyébként korábban autószerelőként dolgozott.