A Bors szerint M. László szerdán tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak vádjával állt a bíróság elé. A férfi évek óta hanyagolta feleségét, helyette két lányát használta fel szexuális vágyai kielégítésére.

A vád szerint az apa rendszeresen megrontotta két gyermekét. Egyik lányát 2003-ban, a másikat pedig 2007-ben kezdte zaklatni. A férfit végül az idősebbik lány buktatta le, aki az osztálytársainak, tanárainak beszélt a történtekről. Ennek nyomán a rendőrök 2014-ben vették őrizetbe M. Lászlót.

Az apa szerdán remegve kérte a bírót, hogy zárja ki a sajtót a tárgyalásról, mert attól fél, hogy veszélybe kerülhet a börtönben.

Húsz év házasság után döbbentem rá, hogy a férjem nem az, mint akinek mutatta magát. Amikor a dolgai kiderültek, sokkot kaptam. Három hónapig nem tudtam eldönteni, kinek higgyek, vajon ki hazudik. Utólag persze minden világos, a lányok semmit sem találtak ki, sajnos minden megtörtént velük, amiről beszámoltak. Már régóta nem létezett házas­életünk, a férjem azt mondta nekem, hogy impotenssé vált. Most már tudom, hogy persze nem erről volt szó. Hogy milyen büntetést kívánok neki? Olyanra nincs lehetőség a magyar jog szerint

– mondta el a Borsnak felesége.