A két, remek adottságokkal megáldott nővér, Yeimi és Claudia Rey egy harmadik modellel keveredett összetűzésbe, aki a Twitteren tette közszemlére előnyösnek korántsem nevezhető, plasztikázás előtti fotóikat. Az UPROXX szerint a lányok annyira felhúzták magukat a trollkodáson, hogy válaszul elrabolták és megkínozták Carolina Munozt.

A szokatlan eset még januárban történt. A két modell az autójába tuszkolta ellenlábasát, majd elég csúnyán elbántak vele.

Megharaptak, megkínoztak, a hajamat tépkedték, levágták a ruháimat, megkopasztottak és áramot vezették belém

– foglalta össze hányattatásait a modell.

Carolina Munoz elmondása szerint a nővérek azzal fenyegették, hogy meg fogják ölni, megjegyezve, hogy ezért úgysem kerülnek börtönbe, mert egy csomó befolyásos embert ismernek. Ugyancsak kilátásba helyezték, hogy a következő alkalommal savat öntenek az arcába, és biztosra veheti, hogy tönkreteszik az életét.

Yeimi és Claudia Rey a kínzást követően lefotózta a megszégyenített, pucér modellt, hogy a képeket a közösségi terjeszthessék, majd az út szélén hagyták. Balszerencséjükre azonban hamarosan karamboloztak autójukkal, ezért a rendőrök egy rövid időre mindkettőjüket lecsukták. Miután kiderült, hogy mit műveltek a modellel, Yeimit a bogotái reptéren fogták el. Claudia viszont még szabadon kószál, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Carolina Munoz egyébként azt állítja, hogy először a két nővér alázta porig néhány negatív kommenttel, és csak utána kezdett szívózni velük a Twitteren.