A Bors szerint a 12 éves L. Péter megvárta, míg szülei elalszanak, majd búcsúlevelet írt, és saját szobájában akasztotta fel magát. A faluban úgy tudják, a családban történt már öngyilkosság.

A hajdúszováti kisfiú még hétfőn végzett magával, úgy tudni, hogy a testvére talált rá. Búcsúlevelében állítólag rossz jegyeivel magyarázta tettét.

Megvárta, amíg a szülei nyugovóra térnek, majd felakasztotta magát. Szörnyűség, ami történt, Peti annyira vidámnak látszott, hogy senki nem gondolta volna róla, hogy sötét gondolatok nyomasztják. Nem volt rossz tanuló, átlagos színvonalon teljesített

– idézte fel egy ismerős.

A környékbeliek szerint a család életében már korábban is történt tragédia. Azt beszélik, pár éve L. Péter unokatestvére lett öngyilkos, a vonat elé vetette magát. A lap a gyászoló rokonokat is megkereste, de nem akartak nyilatkozni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.