Szombat éjszaka nemcsak a 85-ös főúton, hanem a 47-es számú főúton is volt egy durva baleset. Derecske és Berettyóújfalu között egy pótkocsi hátsó kereke vált le a tengelyről, majd nekicsapódott egy Debrecen irányába tartó autónak – írta a police.hu.

A kocsi vezetője ennek következtében elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra és frontálisan ütközött egy kamionnal. A balesetben egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. 

Update: Mint kiderült, az autóval a szombati NB I-es női kézilabdameccs után a debreceni csapat szurkolói tartottak hazafelé.

Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a győzelmet, aztán elindultak hazafelé. Aztán Berettyóújfalu és Derecske között a 47-es számú főút 32-es kilométerénél egy külföldi kamion leszakadt kereke csapódott járművüknek, amely irányíthatatlanná vált és egy szembejövő kamionnak ütközött. Hárman azonnal életüket vesztették, az autó negyedik utasának életéért még küzdenek. Elfogytak a szavak, csak a csend maradt és a könnyek! Isten Veletek Srácok! Soha nem feledünk Titeket

– írta közleményében a Dvsckezlabda.hu.