18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Levágott gyerekfejjel a kezében kaptak el egy nőt Moszkvában

2016.02.29. 11:49 Módosítva: 2016.02.29. 12:26

Egy észak-nyugat moszkvai metró állomás előtt fogtak el egy nőt, aki egy levágott gyerekfejjel a kezében kiabált - írja a BBC. Úgy tudni, hogy a gyerek babysittere gyilkolt, majd felgyújtotta a szülők lakását. A HVG értesülései szerint egy közeli kiégett házban megtalálták a gyerek holttestét is. A rendőrség annyit mondott, hogy az elkövető egy 1977-ben született közép-ázsiai nő, aki a család dajkája volt. Pszichiátriai vizsgálatra vitték, hogy kiderüljön beszámítható volt-e mikor elkövette a gyilkosságot és a gyújtogatást. A gyerekről egyelőre annyit tudni, hogy 3-4 év körüli kislány volt. 

Frissítés: Nyilvánosságra hozták a nő adatait, eszerint  Gyulchekhra Bobokulova Üzbegisztánból származik. A Life News szerint egy rendőr akarta igazoltatni, ekkor rántotta elő a gyerek fejét és azt üvöltötte, hogy felrobbantja magát, de nem találtak nála robbanóanyagot. Néhány szemtanu szerint 20 percig sétált fel-alá a fejjel a kezében.