18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

000 Was2939009

Vudu szertartásra készülő zimbabwei nők vetemedtek spermarablásra

2016.03.05. 09:36

A Sun szerint a három nő Bulawayo városában vett fel egy stoppost az autójába, de nem jófejségből, hanem azért, hogy megerőszakolják és begyűjtsék a spermáját. Az anyagra egy vudu szertartáshoz lehetett szükségük.

Bulawayo Centre
Fotó: Wikipedia

Szegény fickó eleinte még nem sejtette, hogy a nők mire készülnek. Csak akkor eszmélt rá, hogy valami nem stimmel, amikor észrevette, hogy letértek a megbeszélt útvonalról. A trió egy kietlen területen parkolt le az autóval, majd mindannyian megerőszakolták a férfit. A rendőrség szerint az egyik nővel kotont kellett használnia, a többiek viszont védekezés nélkül szexeltek vele. Ezután begyűjtötték a spermáját, és kidobták az útra.

A helyi rendőrség egyelőre nem közölte, hogy mi volt a nők indítéka, de az országban 2011 és 2012 között több hasonló eset történt, ami magyarázattal szolgálhat a történtekre. Az akkori támadások szintén spermaszerzésre irányultak, a céljuk pedig az volt, hogy a férfiak magját szerencsehozó vudu szertartásokhoz használják fel. Az áldozatokat jellemzően elkábították, vagy fegyverrel fenyegették, szexuális vágyfokozókat adtak nekik, majd megerőszakolásukat követően magukra hagyták.

265112 117665081656823 5644496 n
Fotó: Facebook

Három nővérrel és egyikük pasijával szemben 2011 novemberében emeltek vádat, mert elraboltak egy stoppost, hogy begyűjtsék  a spermáját. A Nhokwara testvéreket egy balesetet követően vették őrizetbe. A rendőrök 31 használt kotont találtak az autójukban.