Mint arról beszámoltunk, a március 5-én hajnalban eltűnt M. Vivien gyilkosság áldozata lett, holttestét a csütörtök hajnali órákban Dabas külterületén találták meg. A lány édesanyja a Velvetnek elmondta: a rendőrök fél 9-kor keresték fel, hogy közöljék vele, lánya életét vesztette.

A rendőrök egy 20 éves kakucsi fiatalt vettek őrizetbe a gyilkossággal összefüggésben, aki az anya szerint a fiatal lány gyermekkori barátja volt. A fiú sokszor fuvarozta haza M. Vivient, amikor késő estig szórakozott.

Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt.

Még nem azonosítottam a lányomat, de a rendőrök azt mondták, hogy az arca felismerhető, és nem erőszakolták meg

 – idézte fel a gyászoló anya.

A fiatalok egy általános iskolába jártak, de az anya szerint soha nem volt közöttük szerelmi kapcsolat. A nő úgy tudja, hogy a gyilkosság előtti órákban folyamatosan üzengettek egymásnak, a Velvet információja szerint pedig a rendőrök több szerelmes üzenetet is találtak a 20 éves fiú telefonjában, amit a lánynak küldött.

Mint azt megírtuk, a lányt szerdán délután több rendőr, illetve a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai (kutyákkal) keresték a Pest megyei Inárcson. A Velvetnek a helyiek arról számoltak be, hogy a rendőrök egy fiatal fiút végig bilincsben vezettek és egy gumibabán kellett elmutogatnia valamit.