Brutális gyilkossággal gyanúsítják a 46 éves Szvetlana Batukovát, aki a gyanú szerint múlt pénteken megölte a férjét, majd a maradványait megetette a kutyájával – írja a Daily Mail.

A nő bő két év ismertség után idén januárban ment hozzá a Mallorcán élő férjéhez, a 66 éves Hans Henkelhez. Állítólag a házasságkötés után nem sokkal már felajánlott valakinek 50000 fontot (kb. 20 millió forint), hogy ölje meg a férjét.

A nőt végül néhány nappal ezelőtt tartóztatta le a spanyol rendőrség, most pedig már a bíróságon is kihallgatták a gyilkosság részleteiről. A saját bevallása szerint is kokainfüggő nő valószínűleg ivott és drogozott is a gyilkosság estéjén. A férjét leszúrta, aki elvérzett. Ezután levágta a karjait, és a levágott testrészekből enni adott a kutyájuknak, egy staffordshire terriernek. A gyilkosság után órákkal ugyan, de ő maga hívta ki a rendőrséget.

A bírósági kihallgatása előtti estét a pszichiátrián kellett töltenie, a drogoktól és az alkoholtól nagyon rossz idegállapotban volt.

Az áldozat az eddig kiszivárgott információk alapján szintén be volt drogozva a gyilkosság idején, és valószínűleg nem védekezett a támadás ellen. Beszélni, így segítségért kiáltani nem tudott, nem sokkal a halála előtt egy légcsőműtétje volt.

A gyilkossággal gyanúsított nőt őrizetben tartják.