Akár hat év börtönt is kaphat egy 24 éves, Los Angeles-i apa, Auwin Dargin, miután hétfőn napközben elment sztriptízbárba, a kilenchónapos kislányát pedig a kocsija ülésén hagyta a bár parkolójában, amíg ő bent szórakozott – írja az LA Times.

Dargin gyermekbántalmazással gyanúsítják, ő viszont ártatlannak vallotta magát első körben.

A gyereket a sztriptízbár egyik menedzsere, Matthew Nadeau találta meg a kocsiban. Nadeau a bár parkolójában korzózott délután kettő körül, amikor feltűnt neki, hogy az egyik vendég negyedóránként kijárkál a parkolóba, majd visszamegy a bárba. Ezután kezdte alaposabban átvizsgálni a parkolót.

Nem sokkal később meg is találta Dargin kocsiját, benne a kislánnyal. Az autónak ugyan részben nyitva volt az ablaka, de a Nadeau elmondása szerint a kislány nem volt túl jó állapotban. Sírt, és látszott, hogy nem érzi jól magát.

Nadeau odahívta az unokatestvérét, akinek befért a karja az ablakrésbe, így sikerült kinyitni az ajtót. Kivették a kislányt, adtak neki vizet, ekkor érezték, hogy a kislány eléggé át van melegedve. A férfi elmesélte a történteket, ő pedig egyből elindult megkeresni Dargint a bárban.

Az apa éppen egy öltánc közepén volt, a menedzser viszont félbszakította a műsort, és szembesítette a történtekkel. Dargin dühös volt a műsor félbeszakítása miatt, és azt mondta a menedzsernek, hogy adják vissza a lányát, és engedjék haza.

Közben kihívták a rendőrséget, Darginnak pedig azt mondták, hogy ha akar, akkor ugyan elmehet, de a gyereket nem viheti magával, és azt tanácsolják neki, hogy értesítse a feleségét a történtekről.

„Lányaim vannak, te innen ma ezt a gyereket csak a holttestemen keresztül viszed ki” – mondta Nadeau Darginnak, aki ezután azzal vádolta meg a gyerekét megtaláló férfit, hogy elrabolta a lányát, aztán inkább távozott.

Nem jutott túl messzire, pont megérkeztek a rendőrök a parkolóba, amikor kilépett a bárból.