A Velvet információja szerint egy holttestet találtak a XIV. kerületi Ilosvai Selymes tér – egy játszótér – közelében kedden reggel. Kerestük a BRFK sajtóosztályát, ahol későbbre ígértek tájékoztatást. Amint válaszolnak posztunkat frissítjük.

Úgy tudjuk, az elsődleges adatok szerint nem történt bűncselekmény, de a rendőrök még helyszínelnek. Meg nem erősített információnk szerint, egy 39 éves férfi agyonlőhette magát.

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben azt írják, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ennél többet viszont nem ártultak el. (Ilyen eljárást többek között akkor indítanak, ha felmerül az öngyilkosság gyanúja.)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.