A 40 éves rentoni nőnek, Ingrid Lyne-nak azután veszett nyoma, hogy péntek este egy baseball meccsen találkozott egy férfival, akit előtte egy internetes randioldalon ismert meg. A Fox News szerint a nő feldarabolt holttestét másnap műanyag zsákokba csomagolva, egy kukában találták meg a seattle-i stadion közelében.

Az asszony eltűnését szombat reggel a családtagok jelentették be a rendőrségen. Azért kezdtek aggódni érte, mert három lánya hiába várta, hogy elmenjen értük. Akkor még bíztak benne, hogy épségben előkerül.

Egy helybéli szombat délután fedezett fel valami emberi maradványokra emlékeztető borzalmat a kukájában, de nem volt benne biztos, hogy tényleg jól látja-e, ezért odahívta a szomszédokat, hogy ők is nézzék meg. Ezután közösen hívták fel a 911-es segélyhívó számot. 

A rendőrök először vasárnap este jelentek meg az anyuka házánál, de csak hétfőn jelentették be, hogy azonosították a megcsonkított holttestet, így bebizonyosodott: Ingrid Lyne gyilkosság áldozata lett. A Seattle Times úgy tudja, a nő három testrésze, köztük lába műanyag zsákokba volt csomagolva.

A gyilkossággal összefüggésben a rendőrség Ingrid Lyne randipartnerét, a 37 éves John Robert Charltont vette őrizetbe, de egyelőre nem vádolták meg semmivel. Ezzel párhuzamosan körözést adtak ki a nő Toyotájára, amit hétfőn a késői órákban Seattle belvárosában találtak meg. 

A letartóztatott férfiról egyelőre csak annyit közöltek, hogy már korábban is összeütközésbe került a törvénnyel. Állítólag nemcsak közlekedési kihágásai voltak, hanem erőszakos bűncselekményeket is elkövetett.