Úgy tűnik, a 45 éves nicki férfi valamiért nagyon kedveli az adótornyot, hiszen már korábban is felmászott rá. Ezúttal különösen részeg állapotban ismételte meg a mutatványt. Nagyjából a torony feléig jutott, de ott elfogyott a lendülete, ezért megpihent kicsit: széles vigyorral az arcán csendesen dülöngélt – számolt be 112press.hu.

Az önjelölt toronymászóról a szomszédos postáról értesítették a rendőrséget, amely a katasztrófavédelem segítségét kérte. Szombathelyről magasból mentő jármű indult a helyszínre, de végül nem volt rá szükség. Az előző esetnél a földről kiabáltak neki, hogy jöjjön le, mire visszakiabált, hogy menjenek fel ők. Most azonban egészen együttműködő volt, és a felszólításra letipegett a létrán. 

Amikor a mentők megkérdezték tőle, hogy jól van-e, a férfi azt válaszolta, megcsípte egy méh. Aztán kiderült, hogy ez napokkal korábban történt. A földön olyan benyomása is támadt, hogy a torony közepén hagyta a borát, de hamarosan rájött, hogy mégsem. A kalandot állítólag egy ejnye-bejnyével úszta meg.