2016. március 31-én egy 16 éves és két 15 éves lány, egy lopott Honda Accorddal egy floridai, St. Petersburg melletti mocsárba hajtott, majd az autóba szorulva megfulladtak, írja a Jalopnik.

A világítás nélkül közlekedő autót egy járőr vette észre, ekkor a tinik menekülőtempóra váltottak, és egy kanyarban kisodródva a lápos részre csúsztak, a kocsi pedig belesüllyedt a legalább öt méter mély vízbe.

Egy helyszínen készült felvétel kikerült a netre, ez alapján sokan egyetértenek az áldozatok családjainak felháborodásával, akik azzal vádolják a hatóságot, hogy egyszerűen hagyták meghalni a lányokat

A videón hallatszik, hogy az egyik zsaru sikoltozásra hívja fel a figyelmet, egy másik pedig azt hajtogatja hogy végük, most már végük. Az autómentő egyes információk szerint csak két órával később érkezett a helyszínre. 

A Pinellas Megyei Seriffhivatal közleménye szerint a rendőrök először azt hitték, a lányok ki tudtak menekülni, ám amikor rájöttek, hogy az autóban rekedtek, elindultak a segíteni. Pár lépés után azonban rájöttek, hogy ez lehetetlen, így visszafordultak.

Ennek megerősítésére egy másik videót is nyilvánosságra hoztak, amelyen látszik, hogy két rendőr egyenruha nélkül mászkál. Azt is hozzátették, bár, azt már nem vették fel, de nem sokkal később 15 újabb rendőr érkezett a helyszínre, szintén menteni.

A családok ennek ellenére nem biztosak abban, hogy a seriffhivatal emberei mindent megtettek a bajba jutott tinikért. A nyomozás folytatódik.