Múlt hét pénteken ismerkedtek meg, másnapra pedig újabb találkozót beszélt meg egy 19 éves fiúval az a 18 éves lány, akit Kelenföldön, egy bokros részen erőszakolt meg új ismerőse szombaton éjjel.

A Velvet információja szerint a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba szombaton, hogy még mindig az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán fekszik, és a rendőrök még ki sem tudták hallgatni.

Úgy tudjuk, hogy a fiú a kihallgatásán csak a lány hajának színére, és arra emlékezett, hogy kitűzők voltak a kabátján. A bíróság kedden délután döntött a fiú előzetes letartóztatásáról, amit 30 napra elrendeltek.

Védencem nem tett beismerő vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire. A bűncselekmény súlya és az elkövetés módja miatt indítványozni fogjuk védencem elmeorvosi vizsgálatát

– mondta a Velvetnek Benő László, a fiú ügyvédje.

A 19 éves fiú valószínűleg azért sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, mert napok óta részeg volt, de állítása szerint nem drogozott. Védőjétől úgy tudjuk, hogy korábban nem volt büntetve, most szexuális erőszak bűntettével és súlyos testi sértés kísérletének bűntettével gyanúsítják.