A 11 éves H. Bence szerdán reggel távozott ismeretlen helyre a Gedói általános iskolából – írta a police.hu. A Délmagyar szerint a délelőtti órákban rengeteg rendőr érkezett a helyszínre, hogy utcáról utcára fésüljék át a környéket.

Update: A rendőrök 12:30 körül a városban találták meg a kisfiút. 

A portál szerint rendőrök meghallgatták az eltűnt fiú édesanyját és testvérét is. Az asszony magával vitte fia pizsamáját, amiről a nyomkereső kutya szagmintát vett. A gyerek állítólag nem a főbejáraton ment ki, hanem kiszökött a kerítéssel körbevett iskolából, majd az Agyagos utca irányába szaladt.

H. Bence 130 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van, barna szeme. Eltűnésekor sötétkék kapucnis pulóvert, és ahhoz tartozó melegítőnadrágot viselt, világoskék sportcipővel. A kapucni belső része piros színű. Táska, iratok nincsenek nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.