horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hallucinációk gyötörték az anyját megfojtó gazdag orosz tinit

2016.05.06. 13:57

Az orosz iparmágnás Igor Sosin 19 éves fia, Egor Sosin akár a gazdag kölykök az instán sorozatunk szereplője is lehetne, de most nem egzotikus utazások vagy méregdrága luxusautók, hanem egy brutális gyilkosság miatt írunk róla. A Daily Mail szerint a tinédzser tavaly decemberben hallucinogén szerek hatása alatt fojtotta meg 44 éves édesanyját egy kazanyi hotelszobában. A fiú a rendőröknek azt állította, hogy Anasztázia Novikova-Sosina szexelni akart vele, neki meg elborult az agya, és megpróbálta kiűzni belőle a gonoszt.

Nagyjából fél órán keresztül fojtogattam. Elégedettséggel töltött el, hogy

meghalt. Ráültem, és minden erőmmel verni kezdtem. Az arcát ütöttem. Legalább 20 erős ütés volt. Közben sírtam, mert tudtam, hogy én okoztam a halálát. Megharaptam a nyaka jobb oldalát, és éreztem a vére ízét a számban. Láttam, ahogy az ütéseimtől vérbe borul az arca

– idézte fel a horrorba illő jelenetet Egor Sosin.

A gonoszt akarta kiűzni

A LifeNews szerint a tinédzser elsőként az ötcsillagos Korston Hotel személyzetének beszélt vérfagyasztó tettéről.

Azt mondta, hogy a nő az anyja volt. Állítása szerint megpróbált intim közelségbe kerülni vele, és adott neki néhány tablettát, de elutasította a közeledését, majd kiűzte belőle a gonoszt

– árulta el a nyomozóknak A. Mananov hoteligazgató.

Téveszméi voltak

Anasztázia Novikova-Sosina és Igor Sosin házassága ugyan egy ideje már tönkrement, de fiuk miatt a válás után is kapcsolatban maradtak. Az asszony állítólag elpanaszolta az üzletembernek, hogy gyermekük nem egészen épelméjű, téveszméi vannak. Meg azt is, hogy látta, amint kéjgázt és gombákat tolt egy buliban. 

10806481 801225113269359 627070119066219437 n
Fotó: Facebook

A drogoktól kattanhatott be

Egy névtelenségét kérő pszichológus szerint Egor Sosin anyja kevesebb, mint egy héttel a halál előtte fordult hozzá tanácsért.

Az utolsó beszélgetésünk során bevallotta, hogy rájött valami szörnyűségre: hogy a fia drogokat használt. Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor egy New York-i út után hazautazott Moszkvába. Rögtön észrevette, hogy furcsán viselkedik, nem tudta eltitkolni előle, hogy valami nincs rendben. Nem is merte egyedül hagyni Egort

Az asszony szerint fiának furcsa barátai voltak, ezért attól tartott, hogy ha magára hagyná őket, mindent elvinnének a lakásukból. A szakembernek arról is beszélt, hogy egyszer elküldte méregtelenítésére, de nem igazán működött a dolog, mert közben továbbra is drogozott. Hozzátette, hogy szerinte kezelésre van szüksége, ezért megkérdezte a pszichológust, hogy tud-e valami jó klinikát.

Hallucinogéneket fogyasztott

Amikor anyja megkérdezte tőle, hogy milyen drogokat szed, fia lazán odavetette:

"ezek csak hallucinogének."

Novikova-Sosina alig akarta elhinni, hogy a fiú tényleg drogozik, de a lakásukban megtalálta a kerek pirulákat. Az asszony ezután gyakran összeveszett vele a kábítószerek miatt, így megromlott a kapcsolatuk. Egor elég rosszul viselt a folyamatos szekálást, napról napra agresszívebb lett. Orvosa könyörgött anyjának, hogy ne maradjon vele kettesben, és lehetőleg ne is beszéljen vele, de nem hallgatott rá. 

11915109 1180293155320145 4384445916670379072 n
Fotó: Facebook

"anyámtól kaptam a tablettákat"

A tinédzser azt állította a rendőröknek, hogy az anyjától kapta a gyógyszereket, amik a hallucinációkat okoztak, de valószínűnek látszik, hogy nem mondott igazat.

Orvosi okokból találkoztam anyámmal. Pirulákat adott nekem, és később, a hotelben elkezdtek fura dolgok történni, hallucinációk, amiket még most is érzek.

A vendégek szerint a tragédia napján az anya és fia olyan hangosan vitatkozott, hogy már azon gondolkoztak, hogy kihívják-e a rendőröket. Ezt végül a hotel személyzete tette meg, miután észrevették, hogy Egor Sosin alsógatyában mászkál. A rendőröknek rögtön feltűnt, hogy a fiú teljesen be van állva, a szobájában pedig erőszakos halálra utaló jeleket találtak. A helyszíni fotó alapján nem is keveset.

Töltőkábellel ölhetett

A nyomozás megerősítette, hogy a fiú és anyja a gyilkosság napján érkezett Moszkvából, majd Egor Sosin az este során egy vita hevében bántalmazta az asszonyt. Egyelőre még vizsgálják, hogy mi volt a gyilkos eszköz, de nagyon úgy tűnik, hogy a tini egy mobil töltőkábelét használhatta a fojtogatásához.

aa46f176b9151fda2e60242066b72a9a  980x
Fotó: LifeNews

Megúszhatja a börtönt

A fiút pszichiátriai vizsgálatnak vetették alá, ami megállapította, hogy paranoid skizofréniában szenved. Ebből kifolyólag elképzelhető, hogy tettének nem lesz büntetőjogi következménye, és a bíróság csak kórházi kezelését rendeli el.