A heol.hu információja szerint egy másfél éves kisgyerek holttestét találták meg csütörtökön egy gyöngyösi házban. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak csak annyit erősített meg, hogy a haláleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Kérdéseinkkel mi is kerestük a rendőrséget, de telefonon egyelőre nem elérhetők.

Cikkünket frissítjük!

Frissítés: Információnk szerint csütörtökön délután a kislány szülei hívták a mentőket Ringsted utcai otthonukba, akik aztán a rendőröknek is szóltak. A Velvet is úgy értesült, hogy a gyerek kórosan alultáplált volt.

Lázár Leventétől, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy egyelőre senki ellen nem indítottak eljárást. Már csak azért sem, mert csak a boncolásból derülhet ki, hogy a kislány halálát pontosan mi okozta.

Az Országos Mentőszolgálat megyei sajtószóvivője, Csathó Mónika azt nyilatkozta a heol.hu-nak, hogy a mentősök

rendezett körülmények között találták a másfél éves kislányt.

A gyermek 3-3,5 kilogramm volt, külsérelmi nyomokat nem találtak rajta. A szóvivő hozzátette, hogy utoljára novemberben járt orvos a családnál, akkor 7 kilogramm volt a a lány súlya.

(A Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön bűnösnek találta első fokon annak az agárdi kisfiúnak a szüleit és nagyszüleit, aki másfél évesen lényegében éhen halt.)