A Velvet információi szerint a férfi szombat kora délután kezdett fenyegetőzni, hogy családjával együtt felrobbantja a pilisi házat. Úgy tudjuk, ki is nyitott egy gázpalackot, ami felrobbant, az épületben tartózkodó nő és gyerek azonban még időben kimenekült.

Pilisen valóban gázrobbanás történt egy családi házban. A detonáció nem járt tűzzel, de a ház ablakai kitörtek és a hozzá tartozó melléképület teteje is megsérült

– mondta el a Velvet kérdésére Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki szerint személyi sérülés nem történt.

A szóvivő egyelőre nem tudta megmondani, hogy tényleg a férfi okozta-e a robbanást. A körülményeket a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.