A Jezebel szerint a 19 éves Anthony J. Zingale ellen szexuális zaklatás miatt emeltek vádat, mert egy wisconsini házibuli során késsel fenyegetett meg egy nőt a vécében, hogy össze fogja vagdosni, amennyiben nem hajlandó szexelni vele. Ahogy rabosítási fotóján láthatja, őrizetbe vétele után már nem volt ilyen nagy a szája. Úgy pityergett, akárcsak egy kisgyerek.

A beszámolók szerint a rendőröket a nő férje hívta ki. Elmondása alapján a 19 éves srác letolt gatyával jelent meg a fürdőszobában, ahol késsel a kezében követelt szexet a feleségétől. Szerinte az erőszakot csak azért úszta meg, mert valahogy sikerült kitaszigálnia zaklatóját a nappaliba, majd segítségért kiáltott.

Anthony J. Zingale ezzel szemben azt állította a rendőröknek, hogy még zavarba is jött attól, hogy a mosdóban egy nőt talált. Ennek ellenére letolta a gatyáját, hogy elvégezze a dolgát, mire a nő megragadta a kését. Meséje azonban elég gyenge lábakon állt, ezért bevitték a kapitányságra. A férfi csak abban ismerte el bűnösségét, hogy alkoholt fogyasztott a bulin, amit életkorából kifolyólag ugye nem szabadott volna, mentségére pedig annyit tudott felhozni, hogy az anyukája is jelen volt.