Két személygépkocsi és egy menetrend szerinti autóbusz ütközött össze vasárnap délután Rezi és Cserszegtomaj között, a baleset feltételezett okozója elhajtott a helyszínről - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.

Sznopek Veronika elmondta: egyelőre ismeretlen okból ütközött össze a két személyautó a busszal, aminek következményeként az autóbusz és az egyik személygépkocsi árokba hajtott. A baleset feltételezett okozója autójával elhajtott a helyszínről, ezért őt a rendőrök keresik.

Az első információk szerint a busz utasai közül egy ember könnyebben sérült meg, de a helyszínen maradt személyautóban utazókat is érintette a baleset, sérülésük súlyosságát egyelőre vizsgálják.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt rendőrök irányítják a forgalmat, de várható, hogy a mellékutat teljes szélességében is le fogják zárni - tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

Friss:   A rendőrök elfogták a férfit, aki az életveszélyes sérültet hátrahagyva, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel