Egy mentőkocsi és egy kistehergépkocsi karambolozott Jászberény közelében, a 3203-as úton. Úgy tudjuk, a mentő egy nőt szállított és a balesethez (amiről itt láthat fotókat) egy mentőhelikoptert is riasztottak.

Kerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válaszolnak posztunkat frissítjük. Információnk szerint, a balesetben hatan sérültek meg, közülük egy ember súlyosan. A Facebbokon azt írták, hogy 

az esetkocsink egy beteggel tartott a kórház felé, amikor egy teherautóval ütköztek. A besetben a szállított beteg, a mentőápoló és a mentőtiszt súlyos, hárman pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A sérültek ellátásában két mentőhelikopter és hat mentőkocsi személyzete vett részt.

A Katasztrófavédelem VÉSZ applikációja szerint a jászárokszállási tűzoltók már a helyszínen vannak és elkezdték a műszaki mentést. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy az érintett szakaszon teljes az útlezárás, a forgalmat mindkét irányból Jászdózsa felé terelik.

Frissítés: Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesétől úgy tujduk, hogy a helyszínre két mentőhelikopter és hat mentőautó érkezett.

A mentőautó vezetője nem sérült meg, de az egyik ápolót fej- és medencesérülés gyanújával  súlyos állapotban, mentőhelikopterrel vitték a Miskolci kórházba. Az autóban utazó mentőtiszt lábszár- és medencesérüléseket szenvedett, őt is úlyos állapotban  szállították a Jászberényi Kórházba. A mentőautóban utazó beteg egy 25 év körüli nő volt, ő bordatörést szenvedett, szintén súlyos állapotban kerültek az egyik budapesti kórházba.

A kistehergépkocsiban három férfi utazott, akik bár kisebb zúzodásokkal úszták meg a balesetet, mindhárman kórházba kerültek.