18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem tudni, hogy ki erőszakolta meg a kétéves kislányt a VI. kerületben

2016.06.27. 07:26 Módosítva: 2016.06.27. 17:35

A Blikk információi szerint a kétéves gyereket múlt héten erőszakolták meg, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok egy éjszakán át küzdöttek az életéért. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki követte el a bűntényt, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, szexuális erőszak miatt nyomoz az ügyben. A BRFK úgy tájékoztatta a Velvetet, hogy gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor.

Szakemberek azt állítják, ilyen esetben, amikor egy kisgyerek az áldozat, a rokonok, vagy közeli ismerősök között érdemes keresni a tettest. Facsarné Werner Mária igazságügyi orvosszakértő szerint, aki képes ilyenre, az megakadt a pszichoszexuális fejlődésben. 

Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő azt mondta a lapnak, hogy minden szakértő rémálma egy ilyen eset.

Lehet akár életveszélyt okozó testi sértés, de akár emberölési kísérlet is, hiszen egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek egy ilyen bántalmazásba bele is halhat. 

Szeles azt is hozzátette, hogy ha a gyerek fizikálisan ki is heveri azt, ami vele történt, attól még lelkileg örökre nyomot fog hagy benne.