Frissítés: Lekerült a police.hu-ról a felhívás, Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a Velvetnek megerősítette, hogy a kisfiú épségben előkerült, hazament.

L. B. József július 4-én délután 3 óra körül tűnt el, a 8. kerületi otthonából valószínűleg a Kálvária téri játszótérre indult, de nem ment haza, írja a police.hu.

Barnabás körülbelül 145 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja sötét barna, két oldalt felnyírt. Szeme színe barna. Mozgására jellemző, hogy járása olyan, mintha mindig lábujjhegyen járna. Rendszeresen gyógyszert szed. Eltűnésekor kék farmernadrágot, citromsárga pólót és kék vászoncipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyével, vagy eltűnése körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.