Egy brit drogdíler, a 33 éves Aaron Hudson azután bukott le, hogy az eastbourne-i tengerparton, egy játszótér szomszédságában árult kábítószert. A férfi úgy próbálta elkerülni sorsát, hogy a rendőrök láttán lenyelte a nála lévő, zacskóba csomagolt heroint. Ezután kezdődött az igazi macska-egér játék, emberünk nem mindennapi elszántságról tanúbizonyságot téve 27 napon keresztül állt ellen a fokozódó székelési ingernek, hogy ne tudják megvádolni.

"Láttuk, ahogy Hudson lenyeli a drogot, hogy azt ne találják meg nála"

– közölte a rendőrség, amely a bíróságtól kért engedélyt, hogy őrizetben tarthassák a férfit, amíg távozik belőle a bizonyíték.

Aaron Hudson nem adta fel egykönnyen, majdnem egy teljes hónapon át küzdött az egészséges bélműködés kényszerének elnyomásával. Belegondolni is szörnyű, mit élhetett át az utolsó héten.

A türelemjáték a 27. napon ért véget, a férfi elment vécére, a rendőrök meg résen voltak, és begyűjtötték a heroint. A bíróság ezután három és fél éves börtönbüntetésre ítélte. Az ügyész megjegyezte, hogy az eset intő jelként szolgálhat azok számára, akik úgy gondolják, hogy a drogok "belső tárolásával" kicselezhetik az igazságszolgáltatást.

Via The Sun